Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra.
Általános leírása
A mai napig több mint 1500 tanulmány bizonyítja, hogy a kókuszolaj az egyik legegészségesebb élelmiszer a bolygón. A kókuszolaj felhasználási lehetőségei és előnyei túlmutatnak azon, amit a legtöbben gondolnak, mert a koprából vagy friss kókuszpépből készült kókuszolaj igazi szuperétel.
Az ősidők óta használt kókuszolaj egy különleges olaj, amely számos területen, például a kulináris, kozmetikai vagy orvosi területen kifejtette előnyeit.
"A kókuszolaj a legegészségesebb olaj ezen a bolygón" - mondja Dr. Bruce Fife, a The Healing Miracles of Coconut Oil című könyv szerzője.
A kókuszolaj 50% laurinsavat tartalmaz, amely szabályozza a koleszterinszintet és a vérnyomást, nem emeli meg a koleszterinszintet és csökkenti az artériás károsodások előfordulását.
A kókuszolaj 25 C-ig félszilárd, ezután folyékony lesz.
- Elősegítheti a zsírégetést
- Gyors energiaforrásként működhet
- Erősíti az immunrendszert
- Megvédi a májat
- Támogatja a memóriát és az agyműködést
A termék kozmetikai felhasználása:
A kókuszolaj hidratálja és regenerálja a bőrt és a haj szerkezetét, véd a napsugaraktól, helyreállítja a szöveteket és késlelteti a ráncok megjelenését, hidratálja a száraz kezet, küzd a cellulitisz és a striák ellen. Laurinsavban gazdag, kiváló antioxidáns.
Készítsen jótékony hatású cellulit elleni bőrradírt kókuszolajból:
Keverjünk össze 2 evőkanál barna cukrot 2 evőkanál kávézaccsal és 4 evőkanál kókuszolajjal. A kapott készítményt masszírozzuk át az egész testen, hagyjuk hatni néhány percig, majd öblítsük le.
Bónuszként adhat hozzá néhány teáskanál fahéjat. A fahéj serkenti a testet, hogy hőt biztosítson, és segít megszabadulni a narancsbőrtől.
Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva tárolandó. A csomagoláson feltüntetett dátum előtt radírozandó.
Bemutatás: 1 liter